Baronu Opublikowano 21 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 Chodzę do gimnazjum i mam zrobić projekt na technikę (na papierze i wykonać). Od jakiegoś czasu chciałem miec samolot RC. Doszedłem do wniosku, że jest to dobra okazja do wykonania takowego. Stąd moja prośba o podsunięcie mi modelu samolotu który byłby - Mocny (nauka pilotażu) - Tani (podzespoły) - Prosty w pilotażu Dodam tylko, że projekt robimy w 3 osoby. Z góry dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 21 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 RWD by SkaZoo, a najlepiej zgłos sie do @instruktor albo @dali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baronu Opublikowano 21 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 Napisałem do "dali" na GG. A do instruktora napiszę. Dzięki Jaki osprzęt do niego byłby dobry żeby nie za drogo wyszło? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czhomik Opublikowano 21 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 wszystko zależy od modelu jaki chcesz zrobic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baronu Opublikowano 21 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 powiedzmy że RWD by SkaZoo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam P. Opublikowano 21 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 Napisz jaki jest budżet projektu Wg moich obliczeń wychodzi ok 200zł+nadajnik i odbiornik. Chodzę do gimnazjum i mam zrobić projekt na technikę (na papierze i wykonać). Czyli Ty masz go zaprojektować, czy możesz ściągnąć i użyć gotowe plany? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baronu Opublikowano 21 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 moge sciagnac gotowe plany ale musze je przerysować. Budżet ok 300zł nie więcej raczej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swirus Opublikowano 21 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 moge sciagnac gotowe plany ale musze je przerysować. Budżet ok 300zł nie więcej raczej. Tylko szybowiec z tanią aparaturą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baronu Opublikowano 21 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 A najtańsza aparatura do RWD by SkaZoo ile będzie kosztować? co to miałoby być? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam P. Opublikowano 21 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 Aparaturą popularnie określa się sam nadajnik(to z drążkami co trzymasz w ręku ) lub nadajnik i odbiornik(to, co siedzi w modelu i przemienia fale radiowe na sygnał dla serw[urządzeń które wychylają powierzchnie sterowe]). Jeżeli planujesz skończyć swoją przygodę z RC na małych modelach klasycznej konstrukcji to możesz trochę zaoszczędzić na aparaturze Np. zestaw z modelu sky lady można czasem dostać na allegro za ok 170zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 21 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 Wtorek 16-30 Podmiejska 28 zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baronu Opublikowano 21 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 Do instruktora - jutro czynne? Wpadłbym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 21 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 jestem we wtorki i piątki 16-30 do -do odwołania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.