instruktor Opublikowano 21 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 http://www.aeromodelklub.mojeforum.net/viewtopic.php?t=80 zapraszam poczytajcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekP Opublikowano 22 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 A ja kilka dni temu na wykładach z filozofii usłyszałem, że "Spirytus się przed nami ukrywa.." .. - to co, przesiadka na elektryki? :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 22 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 :rotfl: Nie ma to jak dobry początek dnia, iście epicki pojedynek dwóch władców, metanolu i benzyny, dogryzających sobie jak tylko mogą.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 22 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 Forum OSW traktujemy jako pogaduchy dość bliskich przyjaciół z których każdy wie że "Niezależne Tereny Leśne "to rejon lotniska tzw pod lasem gdzie relaksuję się się moim Falconem czy Micronem z daleka od tych smrodzących "benzynkowiczów"choć często sam latam moimi "metanolkami" Tzw dogryzanie to z czystej przyjaźni Nie wiem czy zauważyliście ten typek w fotelu to ja :oops: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomekP Opublikowano 22 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 Nie wiem czy zauważyliście ten typek w fotelu to ja :oops: Racja, chociaż w pierwszym momencie nie zauważyłem Wywinąłeś się tyłkiem na ten zakaz spożywania/używania* metanolu? :lol2: *Niewłaściwe skreślić :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.