instruktor Opublikowano 21 Stycznia 2008 Opublikowano 21 Stycznia 2008 http://www.aeromodelklub.mojeforum.net/viewtopic.php?t=80 zapraszam poczytajcie
TomekP Opublikowano 22 Stycznia 2008 Opublikowano 22 Stycznia 2008 A ja kilka dni temu na wykładach z filozofii usłyszałem, że "Spirytus się przed nami ukrywa.." .. - to co, przesiadka na elektryki? :wink:
Gość Anonymous Opublikowano 22 Stycznia 2008 Opublikowano 22 Stycznia 2008 :rotfl: Nie ma to jak dobry początek dnia, iście epicki pojedynek dwóch władców, metanolu i benzyny, dogryzających sobie jak tylko mogą....
instruktor Opublikowano 22 Stycznia 2008 Autor Opublikowano 22 Stycznia 2008 Forum OSW traktujemy jako pogaduchy dość bliskich przyjaciół z których każdy wie że "Niezależne Tereny Leśne "to rejon lotniska tzw pod lasem gdzie relaksuję się się moim Falconem czy Micronem z daleka od tych smrodzących "benzynkowiczów"choć często sam latam moimi "metanolkami" Tzw dogryzanie to z czystej przyjaźni Nie wiem czy zauważyliście ten typek w fotelu to ja :oops:
TomekP Opublikowano 22 Stycznia 2008 Opublikowano 22 Stycznia 2008 Nie wiem czy zauważyliście ten typek w fotelu to ja :oops: Racja, chociaż w pierwszym momencie nie zauważyłem Wywinąłeś się tyłkiem na ten zakaz spożywania/używania* metanolu? :lol2: *Niewłaściwe skreślić :wink:
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.