rodny Opublikowano 10 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 Dzień Dobry Jestem modelarzem hobbistą,od zawsze ( od 68 roku) interesowałem się zdalnie sterowanymi modelami, zbudowałem ich kilka - nawet startowałem na zawodach modeli redukcyjnych, kiedyś zdobyłem brąz na Mistrzostwach Polski Modeli Redukcyjnych Pływających,kilka wyróżnień na zawodahch modeli samochodowych. Obecnie jednak technika tak poszła do przodu że czuję się jak dinozaur wybudzony ze snu. Owszem miałem małą przerwę w modelarstwie i obecne aparatury do zdalnego sterowania to dla mnie koszmar. Chciałbym z kimś porozmawiać na temat aparatury Optic 6 sport 2,4 mhz - poprostu nie mam bladego pojęcia jak TO uruchomić, a dzisiaj trudno kupić nową aparaturę kwarcową na 6 kanałów. Instrukcja do takiego komputera jak "Optic" po angielsku to jakiś żart - w Polsce chyba jeszcze obowiązuje język Polski,a mimo to NIKT nie posiada instrukcji do niej w jęzku naszych ojców. Podejrzewam że i tak nie dałbym sobie rady z ustwieniami. Pozdrawiam rodny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ahaweto Opublikowano 10 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 Przy zakupie swojego Optica 6 (sześć lat temu) otrzymałem instrukcję po polsku. Na początku była to dla mnie czarna magia ale pomalutku ją rozgryzłem. Poszukaj w swoim regionie modelarzy, pomogą ci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francka Opublikowano 10 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 Możliwe że to pomorze http://www.modelarstwo.slonko.pl/Takie_tam/I_nie_tylko/Manual.html Dziś internet wie wszystko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skraf Opublikowano 10 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 Ooo! Witam w końcu kogoś z Sopotu!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi