sauberx009 Opublikowano 14 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 Witam. ostatnio miałem taki pomysł aby wystrugać kadłub z jakiejś pianki i go zalaminować a piankę wytopić. Aczkolwiek nie miałem odczynienia z laminatem ( kiedys mysi byc ten pierwszy raz.) I pytanie jak sie do tego zabrać? jak przygotowac kopyto>? jakie żywice jakie tkaniny> gdzie wzmocnienia? Z góry dziękuje za odpowiedzi. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skraf Opublikowano 14 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 Znów..... Szukajcie a znajdziecie.... Takich tematów jest naprawdę masa. Ostatnio było nawet o tym na naszym forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TKC Opublikowano 14 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 sauberx009 -> Dobrze kombinujesz - poczytaj o metodzie traconego stryopinu. Jak można się zabrać do tego możesz zobaczyć na przykład w mojej relacji dotyczącej Z2-U. Ile tkaniny, jakiej, jakie wzmocnienia itd..to zależy od kształtu kadłuba, jego wielkości i wielu innych parametrów, trudno dać jednoznaczną odpowiedź na tak ogólne pytanie. Pozdrawiam Tomasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sauberx009 Opublikowano 15 Października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 Wielkie dzięki za przekierowanie do tematu Panie Tomku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi