Boogie Opublikowano 26 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 Ja Cie Jacku zabije Sprobowales moze wejsc do trybu glid acro, a nastepnie ustawic klapolotki w nim?? Mozna z tego co pamietam ustawic rewersy na kazdym serwie wowczas. Chyba ze ja cos zle pamietam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin133 Opublikowano 26 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 Chyba ze ja cos zle pamietam. Dobrze pamiętasz Na klapolotkach osobno rewers jest dla kanału lotek i klap. (lewa i prawa klapolotka osobno) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 26 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 Przez kabel Y serwa pracuja w tych samych kierunkach. tylko nie wiedzieć czemu jacek chce dać V-kabel, więc rewersu sobie nie ustawi osobno dla każdego serwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.