Jump to content

aparatura hitec laser 6

xprzemo

Recommended Posts

Posted

witam jak podłaczyc silniki w hitec laser 6 chodzi mi o to zeby w łódce zastosowac dwa silniki i nie montowac steru zeby sterowac silnikami tylko jak podlączyc słyszałem że mozna to zrobic poprzez mixer mam dwa regulatoru tylko jak to ugryżc pomocy

Posted

Regulatory mechaniczne czy elektroniczne?

Z mechanicznymi nie będzie kłopotu. Z elektronicznymi porażka. Ty masz jedynie mikser V-tail i Elevon - W żaden sposób bez przeróbki radia nie zmiksujesz dwóch regulatorów elektronicznych z drążkiem gazu. Może udać się to jedynie korzystając z mikseru Elevon na drążku lotek i wysokości. Brak grzechotki na gazie będzie jednak znacznie utrudniał pływanie - to można przerobić. Należy też sprawdzić czy regulatory elektroniczne w taki sposób będą reagować w prawidłowy sposób.

Posted
Regulatory mechaniczne czy elektroniczne?

Z mechanicznymi nie będzie kłopotu. Z elektronicznymi porażka. Ty masz jedynie mikser V-tail i Elevon - W żaden sposób bez przeróbki radia nie zmiksujesz dwóch regulatorów elektronicznych z drążkiem gazu. Może udać się to jedynie korzystając z mikseru Elevon na drążku lotek i wysokości. Brak grzechotki na gazie będzie jednak znacznie utrudniał pływanie - to można przerobić. Należy też sprawdzić czy regulatory elektroniczne w taki sposób będą reagować w prawidłowy sposób.

na mechaniczny to trzeb aby zastosowac jakis mikro wyłącznik z zerem zwartym nie

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.