Zapi29 Opublikowano 7 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 Witam jeszcze raz Wlasnie zakupilem sobie aparature tyrnigy 9xr i dzisiaj mi przyszla. Zamowilem do niej takze nadajnik i odbiornik a takze kabel do symulaotra i do niego symulator phoenix.. Chcialbym sie dowiedziec jak mam postepowac aby mozna bylo ja uruchomic i podlaczyc tak zeby chodziil symulaotor. Dziekuje i pozdrawaim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francka Opublikowano 7 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 Witam jeszcze raz Wlasnie zakupilem sobie aparature tyrnigy 9xr i dzisiaj mi przyszla. Zamowilem do niej takze nadajnik i odbiornik a takze kabel do symulaotra i do niego symulator phoenix.. Chcialbym sie dowiedziec jak mam postepowac aby mozna bylo ja uruchomic i podlaczyc tak zeby chodziil symulaotor. Dziekuje i pozdrawaim Jak kupiłeś originał "Phenix" to powinien mieć kabel usb w zestawie . Instalujesz program podłączasz kabelek , kalibracja program cie poprowadzi. Co do aparatury żeby działała musisz ją zbindować z odbiornikiem , jak ? poszukaj na necie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zapi29 Opublikowano 7 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 Tylko ze po podlaczeniu aparatury do komputera przez kabel nie widzi jej w symulatorze. I co teraz zrobic pomozcie prosze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 8 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 Pierwszy stopień to: Po podłączeniu kabla powinien zainstalować się nowy sprzęt w kontrolerze gier. Masz tam coś, widać jak się rusza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zapi29 Opublikowano 8 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2013 wlasnie kurcze wchodze tam gdzie kontrolery gier sa i okienko jest puste po podłaczeniu aparatury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zapi29 Opublikowano 11 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 Temat do zamkniecia. Wszystko chodzi ok komputer widzi aparature i synulator takze. Dziekuje i pozdrawaim:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomak Opublikowano 11 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 Napisz proszę jak poradziłeś sobie z problemem, może komuś się to kiedyś przyda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zapi29 Opublikowano 11 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 Mialem zainstalowany symulator lotu reflex i nijak nie moglem sie polaczyc z aparatura wogole symulator jej nie wykrywal.Postanowilem zainstalowac phoenixa niestety efekt ten sam brak polaczenia . Probowalem polaczyc sie za pomoca kabla jack- jack tez nic. Moja uwage zaciekawilo urzadzenie ktore jest wpinane do USB z ktorego wychodzi kabel jack-jack i wpinany jest do aparatury. Z boku tego urzadzenia jest przelacznik 4-tero stopniowy . Mialem poprostu przestawiony na inna pozycje .Przelacznikiem ustawia sie jakim symulatorem operujemy. Przestawienie pomoglo aby symulator mogl wykryc aparate.Mysle ze ta informacja sie komus przyda. Teraz pozostaje tylko nauka na symulatorze a potem zakup jakiegos prostego i latwego w pilotarzu samolociku.Dziekuje i pozdrawaim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi