RV4 Opublikowano 10 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2013 Kolegdzy orientujecie się może gdzie można zamówić maskę na silnik,kabinę i owiewki na koła do Robina DR2160 ESM?Wszędzie już praktycznie szukałem i nigdzie nie mogę znalez,są sklepy które oferują części w Niemczech ale aktualnie nie mają.A z USA nie wiem ile by to szło i czy w jednym kawałku by to przyszło,wiadomo jest ryzyko uszkodzenia w trakcie transportu.Można by było się skusić na zrobienie tych elementów ale po kalkulacji materiałów,robocizny przewyższyło by mi wartość pustego modelu.Od drgań mi popękała pleksa oraz dolna częśc kabiny która jest dzielona na dwie połówki co ciekawsze część kokpitu i częśc mocująca jest zrobiona chyba z ABS,w masce mi pęka żelkot i w owiekach również. Pzdr. Paweł.K Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wlodeklis Opublikowano 11 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 Kolegdzy orientujecie się może gdzie można zamówić maskę na silnik,kabinę i owiewki na koła do Robina DR2160 ESM?Wszędzie już praktycznie szukałem i nigdzie nie mogę znalez,są sklepy które oferują części w Niemczech ale aktualnie nie mają.A z USA nie wiem ile by to szło i czy w jednym kawałku by to przyszło,wiadomo jest ryzyko uszkodzenia w trakcie transportu.Można by było się skusić na zrobienie tych elementów ale po kalkulacji materiałów,robocizny przewyższyło by mi wartość pustego modelu.Od drgań mi popękała pleksa oraz dolna częśc kabiny która jest dzielona na dwie połówki co ciekawsze część kokpitu i częśc mocująca jest zrobiona chyba z ABS,w masce mi pęka żelkot i w owiekach również. Pzdr. Paweł.K Cześć patrzyłeś w tym sklepie,ja tam kupiłem kabinę do JU 87 ESM http://shop.lindinger.at/product_info.php?cPath=1619_1635_1639&products_id=71021 http://shop.lindinger.at/product_info.php?cPath=1619_1635_1640&products_id=87000 Pozdrawiam Włodek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RV4 Opublikowano 11 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 Witam,patrzyłem nie mają na stanie,lipa jednym słowem:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Johny88 Opublikowano 13 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2013 W ogóle jest lipa z częściami do ESM, tem mam problem z kabinką do FW190, ale lindinger napisał, żeby pytać na początku roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RV4 Opublikowano 15 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2013 Tu sprawdz kolego a jak nie masz spytaj sie ich bo w ciagu 8-12dni mogą ściągnąć. www.hobbyequipment.se Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi