modelarzkobi Opublikowano 22 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2006 Jaki ciąg ma silnik mvvs 4,6 cmm? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 22 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2006 2,1kg na śmige APC10x6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelarzkobi Opublikowano 22 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2006 Dzięki za odpowiedz!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 23 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2006 Daj mu 11x4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr Opublikowano 23 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2006 do jakiego modelu będzie ten silnik???, bo ja do swego modelu FUN FLY deski to śmigło kupiłem 11x3 APC -świetnie na tym latał, a tak wogóle to ten silniczek ma sporą moc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelarzkobi Opublikowano 23 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2006 Ja chciałbym zrobić model FUN FLY na ten silnik. I mam do ciebie jeszcze pytanie czy masz może plany jakiegoś fun flaya? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk Urban Opublikowano 23 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2006 http://www.modelarski.net/index.php?option=com_content&task=view&id=73&Itemid=75 powiększ troszeczke i będzie jak znalazł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boogie Opublikowano 23 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2006 Moj z 10x3 APC oczywiscie mial ok. 2,5kg ciagu. Zbudowalem pod niego fun flya, ale teraz lezy gdyz wycofalem sie ze spalinowych. Moge go sprzedac 8) A co do don chichota to nie warto go robic. To nie jest najlepszy model. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelarzkobi Opublikowano 23 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2006 A ile byś za niego chciał? :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boogie Opublikowano 23 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2006 Przede wszystkim gdzie mieszkasz. Bo to jest glowny wyznacznik tego czy go jestem w stanie sprzedac. Z cena to sie mozemy dogadac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelarzkobi Opublikowano 23 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2006 Mieszkam w Wałbrzychu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 23 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2006 Może byście obaj wpisali skąd jesteście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelmaniak Opublikowano 23 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2006 Szczególy transakcji proponuję załatwiać 'via PW! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.