stan Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 gdzie latacie na zboczu kolo kronsa, i czy ktos lata na lotnisku w targowiska, bo jestem blisko.. pozdrowienia Stan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mucha93 Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 Witam jakieś zbocze jest jak się jedzie na Czarnorzeki ale nie wiem gdzie to dokładnie jest. i jak pisałem na gg zapraszam na modelarnie .(jest kolo lotniska w hotelu na Żwirki i Wigury w tym samym budynku co agencja restrukturyzacji czegoś tam ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Opublikowano 30 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2008 Nasz kolega z forum Piotr podaje na swojej stronie fajne zbocza miedzy innymi niedaleko Krosna http://www.piotrp.de/MIX/pzbocza.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 31 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 Witam Fajne zbocze macie za Krosnem to jest wioska Głowienka można tam latać do 2 m bez problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jerzy Markiton Opublikowano 1 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2008 A koło zameczku (ruinek) p. Fredry ? Bajer... Pozdrawiam - Jurek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk Urban Opublikowano 3 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 Odrzykoń się ta miejscowość nazywa, gdyby ktoś nie mógł odnaleźć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech Wiatr Opublikowano 3 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 Tak jak piszą koledzy Odrzykoń to bardzo dobre miejsce, polecam też Korczynę, punkt widokowy to wysmienite miejsce dla zboczowców :faja: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stan Opublikowano 4 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2008 dzięki wielkie, za podpowiadanie, może koledzy w ten weekend dojada z krakowa i się wybierzemy na latanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stan Opublikowano 15 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 ma byc okolo 6m/s jutro moze ktos sie wybiera na zbocze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stan Opublikowano 22 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2008 ktoś jest chętny na latanie na zboczu w sobotę lub niedziele? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stan Opublikowano 24 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2008 koledzy z Krakowa dojechali dziś i wybraliśmy się na zbocze kolo fortów. super latanie, pogoda się udała, niestety paraglajciarze tez mieli taki sam pomysł co my. niestety kolega miał pecha fotki http://flickr.com/photos/stanradzikowski/sets/72157603979588489/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojciech Wiatr Opublikowano 25 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2008 Widzę że sezon w tym roku rozpoczął sie bardzo szybko 8) ja niestety zacznę go troszkę później z powodu mojego najlepszego modelu, już chyba lepszego nie zrobię :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stan Opublikowano 26 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2008 twój model wygląda dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stan Opublikowano 15 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2008 moze ktos sie wybierze na pare godzin na zbocze w niedziele. daj cie znac na kom: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stan Opublikowano 29 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2008 ktos będzie na lotnisku w krośnie jutro? i jak tak to o której godzinie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mucha93 Opublikowano 30 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2008 Jak znajdę sobie holownika to będę jutro ok 16 coś takiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmodel Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2012 Witam, mogłby mi ktoś powiedzieć przy jakich wiatrach da się latać na Odrzykoniu, Głowience i z tą Korczyną to chyba chodzi o działy. Prosiłbym również o jakieś objaśnienia gdzie dokładnie znajdują się te zbocza:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michau Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2012 Korczyna - wiatr południowy http://maps.google.pl/maps?q=49.736699,21.840797&hl=pl&num=1&t=h&z=17 Głowienka - wiatr zachodni http://maps.google.pl/maps?q=49.656697,21.768195&hl=pl&num=1&t=h&z=17 Jak z Odrzykoniem to nie wiem, nie latałem tam, i wydaje mi się, że nie ma tam zbyt dobrego miejsca, albo linie energetyczne, albo krzaki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmodel Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2012 Wielkie dzięki za odpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.