Paweł Prauss Opublikowano 19 Listopada 2013 Opublikowano 19 Listopada 2013 Myślę, że wszyscy zainteresowani już wiedzą, ale gdyby tak nie było to zapraszam tutaj: http://modelarstwo.a...ie_modelarstwa/
Czaro Opublikowano 21 Listopada 2013 Opublikowano 21 Listopada 2013 Zawsze byłem ciekaw dlaczego na "kurs doskonalący instruktorów" nie zaprasza się instruktorów?
Paweł Prauss Opublikowano 21 Listopada 2013 Autor Opublikowano 21 Listopada 2013 Po mojemu (a znam prawie wszystkich osobiście) to zdecydowana większość, jeśli nie wszystkie wymienione w zaproszeniu osoby są instruktorami i pełnią przy okazji funkcje dodatkowe wymienione poniżej....
GEX999 Opublikowano 23 Listopada 2013 Opublikowano 23 Listopada 2013 A czy może na tym kursie zostanie sporządzony kalendarz zawodów na rok 2014?
Paweł Prauss Opublikowano 25 Listopada 2013 Autor Opublikowano 25 Listopada 2013 Oczywiście, jak co roku...
GEX999 Opublikowano 25 Listopada 2013 Opublikowano 25 Listopada 2013 Nie chcę przynudzać, ale kiedy można spodziewać się go na stronie AP?
Czaro Opublikowano 8 Lutego Opublikowano 8 Lutego Zbliża się kolejna edycja kursu dla Instruktorów III klasy 24-26 kwietnia w Kłomnicach k/Częstochowy. Informacja ze strony: https://modelarstwo.aeroklub-polski.pl/aktualnosci/kurs-instruktorski-w-klomnicach-k-czestochowy/ Cytat Zgodnie z Kalendarzem imprez AP, w dniach 24-26 kwietnia 2026 r. odbędzie się Kurs instruktorski kl. III. Organizatorem tego zadania jest Komisja Modelarska AP, we współpracy z Aeroklubem Częstochowskim. Kierownikiem kursu jest Mariusz Wrona. Zajęcia teoretyczne i praktyczne zaplanowane zostały w Hotelu NovaStodoła w Kłomnicach k/Częstochowy. Dzięki uprzejmości miejscowego Aeroklubu, próbne loty zbudowanych modeli oraz krótkie zawody dla kursantów odbędą się na Lotnisku w Rudnikach. Organizacja tego zadania jest możliwa dzięki dofinansowaniu ze środków publicznych, których dysponentem jest Minister Sportu i Turystyki. Wszystkie zainteresowane osoby zapraszamy do udziału. Pełna informacja nt. kursu dostępna jest w menu „AP / Sprawy instruktorskie / Obowiązujące. Liczba miejsc – ograniczona do 20 uczestników kursu (zdjęcia: BW i ze strony Hotelu NovaStodoła). Przewodniczący Komisji Modelarskiej Bogdan Wierzba 1
Rekomendowane odpowiedzi