mazur Opublikowano 31 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 Witam. Proszę o opinie na temat odbiornika E-Sky http://www.allegro.pl/item304986276_odbiornik_6_kanalow_e_sky_promocja_od_rcpro.html. Jest tani ale jak się sprawuje, jaki kwarc do niego zastosować. Nadajnik to Hitec 5 Flash. Pozdrawiam cyfrac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzako Opublikowano 31 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 Link nie działa. Usuń kropkę po "html", to zadziała . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roberts Opublikowano 31 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2008 O ile się nie mylę to temat odbiorników E-sky pojawiał się już wielokrotnie. Kłania się opcja SZUKAJ Przerabiałem to parę dni temu, gdyż też poszukuję jakiegoś taniego odbiornika, ale z tego co wyczytałem to raczej E-sky nie cieszą się dobrą opinią. Napewno zaraz posypią się posty, że nie mam racji i że wiele osób używa ich bez problemu, ale jednak stwierdzam, że lepiej dołożyć parę złotych i zainwestować w coś lepszego. Ale to tylko moje zdanie - poszukaj dobrze na forum, napewno znajdziesz wiele ZA i PRZECIW - decyzja należy do Ciebie. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.