mazur Opublikowano 31 Stycznia 2008 Opublikowano 31 Stycznia 2008 Witam. Proszę o opinie na temat odbiornika E-Sky http://www.allegro.pl/item304986276_odbiornik_6_kanalow_e_sky_promocja_od_rcpro.html. Jest tani ale jak się sprawuje, jaki kwarc do niego zastosować. Nadajnik to Hitec 5 Flash. Pozdrawiam cyfrac
Krzako Opublikowano 31 Stycznia 2008 Opublikowano 31 Stycznia 2008 Link nie działa. Usuń kropkę po "html", to zadziała .
roberts Opublikowano 31 Stycznia 2008 Opublikowano 31 Stycznia 2008 O ile się nie mylę to temat odbiorników E-sky pojawiał się już wielokrotnie. Kłania się opcja SZUKAJ Przerabiałem to parę dni temu, gdyż też poszukuję jakiegoś taniego odbiornika, ale z tego co wyczytałem to raczej E-sky nie cieszą się dobrą opinią. Napewno zaraz posypią się posty, że nie mam racji i że wiele osób używa ich bez problemu, ale jednak stwierdzam, że lepiej dołożyć parę złotych i zainwestować w coś lepszego. Ale to tylko moje zdanie - poszukaj dobrze na forum, napewno znajdziesz wiele ZA i PRZECIW - decyzja należy do Ciebie. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.