Radosny Opublikowano 20 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2013 Witam! Od dawna interesuję sie warbirdami RC, zaczynałem od Mustanga EPA, teraz mam Gunfightera od Parkzone, jednak zawsze marzył mi się Lightning. I tutaj kieruję się z pytaniem do Was, czy ktoś wie, gdzie można dostać (o ile można jeszcze dostać) model E-Flite P-38? Najlepiej, gdyby był to europejski sklep. Za wszelkie informacje z góry dziekuję! Tutaj niby znalazłem, napisałem do sklepu czy jest on u nich dostępny, zobaczymy, co odpiszą. http://www.slowflyer.ch/motormodelle/warbirds/eflite/p-38-f-5e-lighting-400.php Pozdrawiam, Andrzej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 20 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2013 O ile sie nie mylę to modele.sklep.pl jest dystrybutorem tak ze może ci ściągną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radosny Opublikowano 22 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2013 Witam ponownie;) Dzięki za podpowiedź. Z tego co się dowiedziałem, E-Flite już nie robi P-38, a w Polsce nie ma żadnej zaległej sztuki u dystrybutora:( Jednak zalazłem model Art-Tech, zainteresowałem się nim, zaczynam szukać wszelkich informacji, z filmików i z komentarzy pod nimi wywnioskowałem, że lata całkiem przyzwoicie (wersja 1,2m). Poszukuję wersji ARF, w Nitroteku jest obecnie tylko wersja PNP, jednak mają sie zorientować jak wyglada sprawa z wersją ARF i jaka będzie cena. Czy ktoś miał może styczność z modelem Art-Tech? Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi