Skocz do zawartości

Dziękuję za życzenia urodzinowe!

luckylong

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dziękuję wszystkim za życzenia urodzinowe :D Bardzo mnie zaskoczyliście - mam pełną skrzynkę pocztową. To bardzo miłe, że chciało się Wam kliknąć do mnie. Pozdrawiam serdecznie!

Opublikowano

Niechcąc rozpoczynać nowego wątku, tą drogą serdecznie dziękuje za życzenia urodzinowe.

Ich liczba ogromnie mnie zaskoczyła i ucieszyła.

Dziękuje za pamięć :)

Opublikowano

Ja także przyłączę się z podziękowaniami za otrzymane życzenia, a było ich nad wyraz dużo i nie spodziewałem się takiej ich ilości. Serdeczne dzięki Koledzy za pamięć i miłe słowa. Nie omieszkałem zrobić sobie na własny użytek takiej małej pseudoanalizy socjologicznej i wyszły mi z niej dwia bardzo miłe spostrzeżenia. Po pierwsze dostałem dokładnie 50 : 50% życzeń napisanych jako "własne" i "standartowe", a to dobitnie o czymś świadczy. O telefonach i życzeniach osobiście mi złożonych przez trzech naszych Kolegów nawet nie wspominam, ale też już Im osobiście dziękowałem. Z tej "analizy" druga rzecz, która była dla mnie bardzo miła, to przeważająca ilość życzeń, które napłynęły od młodych wiekiem użytkowników naszego forum, w tym także takich, którym zdarzyło się usłyszeć ode mnie jakieś krytyczne uwagi. Wniosek z tego taki, że młodzi czytają moje gawędy i wymądrzanie się, a mi jest bardzo miło z tego powodu. Obiecuję dalsze Was zanudzanie, a póki co , czekam na jakieś nowe materiały i mam nadzieję, że niebawem się pojawią.

Jeszcze raz - bardzo dziękuję! :D

Opublikowano

Witam, nie chcę zaczynać nowego tematu, więc się dołączę do tego :) . Również dziękuje wszystkim za życzenia, które otrzymałem, a było ich w skrzynce naprawdę bardzo dużo :wink: i co chwilę docierają kolejne życzenia :wink: . Jeszcze raz - Serdecznie dziękuje! :)

pozdrawiam Maciek

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam

Dziękuję za życzenia urodzinowe które otrzymałem na forum i nie tylko. Byłem bardzo miło zaskoczony, nie spodziewałem sie takiej ilości. Jeszcze raz DZIĘKUJĘ :D:D:D

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Bardzo dziękuję wszystkim za życzenia urodzinowe.Ich ilość mile mnie zaskoczyła.Pozdrawiam.Sławek.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ja również dziękuję za pamięć i życzenia urodzinowe, a to już ostatnie z czterdziestych. :D

Jak ten czas leci, dobrze że chociaż nasze hobby działa odmładzająco. :rotfl:

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.