meteor Opublikowano 2 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 Witam Jak w temacie, czy ktoś może posiada TE serwa? Czy pasują do nich tryby np. od Dynama lub HS-55? Jak z luzami? z góry dzięki za odpowiedź pozdrawiam Marcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebarc Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 kupiłem jedna sztuke i żałuje ze go wzialem, włozyłem go do modelu extrim na lotki, jedno padło podczas pierwszego lotu (nawet jeszcze nie rozpocząłem lotu) poprostu zawiesiło się w jednym miejscu i dopiero zaczeło chodzić jak go troszke palcem poruszyłem, i jest w dodatku bardzo głosne,a drugie serwo przyszło już uszkodzone. Napisalem reklamacje do hobbycity i wyslali mi HXT900 i dlatego polecam te serwo (hxt900) jest to to samo co sg90 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 6 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 dzięki, ja też kupiłem HXT900 bo do nich są zestawy naprawcze, a różnica w cenie znikoma, na moje oko te HXT900 są całkiem niezłe, jak przyszły i zobaczyłem że luzów nie mają to :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
attyla Opublikowano 6 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2008 Potwierdzam bierz hxt900 sa zupełnie przyzwoite, no i można dokupić do nich zębatki w hoobycity.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.