meteor Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Witam Jak w temacie, czy ktoś może posiada TE serwa? Czy pasują do nich tryby np. od Dynama lub HS-55? Jak z luzami? z góry dzięki za odpowiedź pozdrawiam Marcin
sebarc Posted March 6, 2008 Posted March 6, 2008 kupiłem jedna sztuke i żałuje ze go wzialem, włozyłem go do modelu extrim na lotki, jedno padło podczas pierwszego lotu (nawet jeszcze nie rozpocząłem lotu) poprostu zawiesiło się w jednym miejscu i dopiero zaczeło chodzić jak go troszke palcem poruszyłem, i jest w dodatku bardzo głosne,a drugie serwo przyszło już uszkodzone. Napisalem reklamacje do hobbycity i wyslali mi HXT900 i dlatego polecam te serwo (hxt900) jest to to samo co sg90
meteor Posted March 6, 2008 Author Posted March 6, 2008 dzięki, ja też kupiłem HXT900 bo do nich są zestawy naprawcze, a różnica w cenie znikoma, na moje oko te HXT900 są całkiem niezłe, jak przyszły i zobaczyłem że luzów nie mają to :shock:
attyla Posted March 6, 2008 Posted March 6, 2008 Potwierdzam bierz hxt900 sa zupełnie przyzwoite, no i można dokupić do nich zębatki w hoobycity.com
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.