szeryf Opublikowano 30 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 Witam, od razu się przyznam że to nie jest silnik z żadnego modelu RC, tylko z lusterka elektrycznego, ale pomyślałem że ogromne doświadczenie kolegów pomoże mi rozwiązać problem. Silniczek wygląda tak: i jest całkowicie spalony. Udało mi się rozszyfrować że jest to silnik firmy mabuchi. Podejrzewam że silnika ze ślimakiem nie kupie, ale gdzie szukać samego silnika? Na stronie producenta znalazłem chyba odpowiedni (FC-280SC-16220), ale nie mam pojęcia gdzie szukać. Może któryś z kolegów znajdzie coś podobnego w swoich zasobach? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robroy67 Opublikowano 30 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 http://store.kysanelectronics.com/servlet/-strse-68250/FC-dsh-280SC-dsh-16220/Detail http://www.dc-motor-supplier.com/P_view.asp?pid=140 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szeryf Opublikowano 30 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 Dzięki za linki. Z tego pierwszego chyba nie można zamawiać do PL. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 30 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 Masz ochotę na któryś ?? Mam tego tyle sztuk,uzbierało się z rożnych zabawek,urządzeń. Podaj adres,to Ci wyśle za free ile chcesz szt.przełożysz ślimak i lusterko znów sprawne .. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 6 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2013 No rację miał Niemen śpiewając piosenkę "Dziwny jest ten świat" Zaoferowałem szeryfowi silniczki za free 3 szt, że wyślę. Na PW jednak zostałem zaskoczony abym przedstawił ich parametry,obroty,na jakie napięcie..(chodzą ładnie na pakiecie 3 S) ,poprosiłem o adres do wysyłki i jak na razie cisza ...a niby tak zależało. Chciałem pomóc i niestety się nie udało..nie wiem czy jak czasem człowiek chce być za dobry, to nie lepiej olać sprawę . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi