poland Opublikowano 30 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 Witam. Moją przygode z modelami (po kilku próbach na zabawkach z allegro ) postanowiłem zaczać od symulatora. http://www.rcwroblik.pl/Symulator+lotu+E-Sky,57620056,01,i2.html Kupiłem symulator E-sky który działa na moim starym komputerze pod Windows XP ale niestety nie dziala na nowszych systemach. A jako że mam jeszcze jeden laptop z Vistą na którym chciałem zainstalować symulator, ściągnąłem darmowe symulatory BMI i Rc Desk pilot i zainstalowałem na Viscie ale po podpięciu aparatury E-sky wszystkie funkcje kierunków mam odwrotnie. Prawo jest e lewo, dół w górze. I tu mam pytanie do kogoś kto wie o co może tu chodzić. Nadmienię że kalibracja nie pomaga. Czy moja aparatura działa tylko z oryginalnym programem do niej, czy jest jakaś możliwość prawidłowego ustawienia? Jakiego ewentualnego symulatora szukać? Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 30 Listopada 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 Na aparaturze powinieneś mieć przełączniki revers. podobnej funkcji szukaj w symulatorze jak nie ma na nadajniku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poland Opublikowano 30 Listopada 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2013 Na mojej aparaturze nie ma takiego przełącznika ale udało mi sie odnaleźć w programie i działa. Wielkie dzięki. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi