chmielu Opublikowano 2 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 Hej. Witam wszystkich. Mam na imię Łukasz, mam 16 lat i mieszkam w Lęborku (50km od 3city) . Jestem początkującym modelarzem. Moja przygoda z tym wspaniałym hobby nie zaczeła się najlepiej ;/ Kupiłem sobie sky lady i przyszło do mnie ze złamanym skrzydłem i teraz bedę musiał złożyć reklamację albo kupić nowe skrzydło ,ale napewno sie niezniechęce A więc jeszczę raz witam wszystkich serdecznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomisław Piotr Opublikowano 2 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2008 Witaj i walcz jak prawdziwy modelarz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arti61 Opublikowano 3 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 Hej hej Witam Ciebie i życzę dużo frajdy z klejenia listewek :jupi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chmielu Opublikowano 3 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2008 Wielkie dzieki 8) Napewno będe walczył o swoję , a co do listewek to i tak by nic nie dało :roll: skrzydło jest hmm do wywalenia... Pozdrawiam Łukasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.