krzysztofm30 Opublikowano 4 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 Witam Kolekcjonuję konsole komputerowe. Mam model Playstation Silver Slim (satynową).Jest dosyć mocno porysowana. Rysy są głębokie. Chciałbym ją odnowić i przywrócić dawny blask. Jaki jest na to sposób ? Przydałaby się zapewne jakaś szpachla i lakier. Chciałbym to naprawić możliwie tanio. Będę wdzięczny za wskazówki. Krzysztof Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 4 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 Obudowa jest z plastiku, czy aluminium. Aluminium można polerować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr.suchy Opublikowano 4 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 Kolekcjonuję konsole komputerowe. Co rozumiesz przez to pojęcie ? Z tego co pamiętam bo taka miałem to obudowa jest z plastiku. Co gorsze to fakt że cała obudowa nie jest gładka tylko w dotyku przypomina papier ścierny więc użycie szpachli odpada chyba że całą obudowę ..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysztofm30 Opublikowano 5 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2013 No więc właśnie. Na oferii pewna firma zaproponowała mi naprawę za 150-200 pln. Trochę drogo, bo sama obudowa (tylko, że czarna kosztuje 30 pln). Szukam więc tańszego sposobu. Stąd moje pytanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysztofm30 Opublikowano 9 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2013 Może jakieś rady jeszcze ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi