krzysztofm30 Opublikowano 4 Grudnia 2013 Opublikowano 4 Grudnia 2013 Witam Kolekcjonuję konsole komputerowe. Mam model Playstation Silver Slim (satynową).Jest dosyć mocno porysowana. Rysy są głębokie. Chciałbym ją odnowić i przywrócić dawny blask. Jaki jest na to sposób ? Przydałaby się zapewne jakaś szpachla i lakier. Chciałbym to naprawić możliwie tanio. Będę wdzięczny za wskazówki. Krzysztof
robertus Opublikowano 4 Grudnia 2013 Opublikowano 4 Grudnia 2013 Obudowa jest z plastiku, czy aluminium. Aluminium można polerować.
mr.suchy Opublikowano 4 Grudnia 2013 Opublikowano 4 Grudnia 2013 Kolekcjonuję konsole komputerowe. Co rozumiesz przez to pojęcie ? Z tego co pamiętam bo taka miałem to obudowa jest z plastiku. Co gorsze to fakt że cała obudowa nie jest gładka tylko w dotyku przypomina papier ścierny więc użycie szpachli odpada chyba że całą obudowę .....
krzysztofm30 Opublikowano 5 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 5 Grudnia 2013 No więc właśnie. Na oferii pewna firma zaproponowała mi naprawę za 150-200 pln. Trochę drogo, bo sama obudowa (tylko, że czarna kosztuje 30 pln). Szukam więc tańszego sposobu. Stąd moje pytanie
krzysztofm30 Opublikowano 9 Grudnia 2013 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2013 Może jakieś rady jeszcze ?
Rekomendowane odpowiedzi