domal198333 Opublikowano 7 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2013 Wiem ze coś na ten temat jest na necie ale ale nie mogę sobie z tym poradzić.Mam usterzenie typu V model coś rodzaju moto szybowca i pytanie jak ustawić aparaturę do takiego usterzenia serwo nr 1 do kanału 1, serwo 2 do kanału 2, regulator kanał 3, Próbowałem takiego ustawienia ELEVON STATE ACT AIL1 100 100 AIL2 100 100 ELE1 -100 ELE2 100 i nie jest tak jak powinno być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robertus Opublikowano 7 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2013 Elevon to połączenie lotek i steru wysokości. Np gdy masz jeta i sterujesz tylko sterami na ogonie, albo delta. Ty potrzebujesz miku ster wysokości z kierunkiem. Nie wiem jak u ciebie, ale u mnie jest dedykowany mix V-TAIL, właśnie tuż nad miksem ELEVON. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domal198333 Opublikowano 7 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2013 poradziłem sobie usunąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi