yarecki61 Opublikowano 11 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2013 Jaki można zastosować silnik do w/w modelu,oprucz tego co zaleca producent ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Sz Opublikowano 11 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2013 Czytałeś ten temat Super Decathlon EPP - Hacker. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 28 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 Klasyczny http://abc-rc.pl/emax-cf2822 podaj namiary na model będzie można więcej powiedzieć. Gdzie latasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yarecki61 Opublikowano 29 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 No tak,tylko że do tego modelu jest potrzebny silnik mocowany za wręgą,a ten z tego co widzę jest mocowany na wrędze. Ja myślę o kupnie tego silnika... http://www.sklep.modelarnia.pl/index.php?p1915,ray-c2822-25-pelikan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 29 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 Podaj trochę danych modelu. Wagę chociaż. Mocowanie za wrega zmienia postać rzeczy. Ten ray jest dobry ale w specyfikacji mamy że ciągnie trenera do 400g. Zmiescisz sie w tej wadze rtf? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yarecki61 Opublikowano 29 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 Dane modelu to: Rozpiętość-1000mm Długość-700mm Waga-385g Ja myślę Marcin,że te 20 gram ciągu więcej to chyba na plus,tym bardziej że waga modelu może się nieznacznie różnić,w zależności od wyposażenia. Co o tym sądzisz??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 29 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 Przy zapasie mocy lepiej sie lata przy większym wietrze. Sam właśnie zmieniam silnik przy Piperze Pa18 bo kiepsko sie wspina i nie było mowy o karaniu przy chociaż 3m/s. Latać na nim dasz radę. Ja lubię nadmiar mocy, nie mam zaskoczenia że model nie da rady w jakieś kryzysowej sytuacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yarecki61 Opublikowano 29 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 Tak kupie ten silnik,do tego śmigiełko 8''x4'',lipolek 2s 1500mAh,regler 18A - i powinno być dobrze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 29 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 Wystarczy do spokojnego latania. Powinieneś być zadowolony. Gdzie latasz? Zapraszam też do mnie na łąkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yarecki61 Opublikowano 29 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 Od czasu do czasu latam w Kobylnicy,na lotnisku modelarskim przy aeroklubie poznan.Być może jak się wprawie,skorzystam z zaproszenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi