Miałczek Opublikowano 15 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 witam mam tom aparature Aparatura 6-kanałowa Modelcraft 35 MHz - LCD jak podłanczam pod serwa to wszystko działa a jak podłanczam pod regulator to nic nie działa tylko pika regulator co jest nie tak pomoże ktoś a i przy okazji ma ktoś instrukcje obsługi do niej raczej pika silnik ktoś wie jaka jest przyczyna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syriusz Opublikowano 15 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 Gaz na 0 i ewentualnie trymer gazu w dół - powinno pomóc pod warunkiem że regulator podłączony jest pod kanał gazu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miałczek Opublikowano 15 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 nie pomaga jak dam gaz na maxa to przestaje pikać serwa działają a silnik nie chce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszek-bart Opublikowano 15 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 Witam . Możesz zamieścić zdjęcie aparatury . Jak masz wersję śmigłowcową to gaz podłączasz do 6 kanału . jak wersję uniwersalną to ustawiasz najpierw na komputerze , laptopie . Musisz mieć przewód i program . Chodzi o CT-6 i MC-6 .FS-6 już ma programowanie normalne . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miałczek Opublikowano 15 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 jutro napiszę jaka jest i dam zdjęcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miałczek Opublikowano 16 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 mam coś takiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszek-bart Opublikowano 18 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2013 No to jak pisałem . Masz wersję śmigłowcową . U mnie gaz na kanale 6 . Musisz mieć ustawioną aparaturę na PCM . Włączony rewers na kanale 6 . EPA 140 % . Takie ustawienia są u mnie , żeby aparaturę wykorzystać do samolotu . Pomimo posiadania kabla i programu komputerowego nie udało mi się przestawić za pomocą komputera w tryb acro . Może mój egzemplarz jest uszkodzony ,.Symulator działa normalnie , ale aparatura musi być przestawiona na tryb PFM . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszek-bart Opublikowano 28 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2013 Witam . Czy może udało Ci się dojść do ładu z aparaturą . Ciekawi mnie , bo może to ja nie potrafię zapanować nad swoją . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miałczek Opublikowano 10 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 a nadaje się ona na samoloty ze silnikiem benzynowym da rade zasięg będzie miała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszek-bart Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Kwarc w odbiorniku masz standardowej wielkości to i zasięg powinien być standardowy . Najprościej pojechać na łąkę i sprawdzić zasięg , a nawet trzeba pojechać , nawet bez modelu . Ja latam obecnie tylko depronem to o zasięgu nie mogę się wypowiadać . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miałczek Opublikowano 10 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 ja nie mogę zrobic żeby zadziałał regulator i silnik serwa działają bardzo łdnie więc nie mogę uruchomic elektryka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszek-bart Opublikowano 11 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 Napisz do mnie (Miałczek) na adres ofe-gen@wp.pl , może zdzwonimy się i wspólnie spróbujemy uruchomić twoją aparaturę . Mam w abonamencie telefonicznym tyle minut , że możemy poświęcić na to kilka dni . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi