Wojtan Opublikowano 19 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 Witam Mam 35 lat i moją przygodę z lataniem RC zacząłem w połowie tego roku :-) Generalnie - na razie latam gotowymi modelami, kupowanie idzie mi trochę lepiej niż latanie, ale usilnie pracuję nad tym żeby każdy start kończył się udanym lądowaniem. Aktualnie w "hangarze" stoją: Bixler (1,4m), Minimoa (2m), Jak-12 (95cm), Cesna 182 (1,4m) HS123 (1m) i Ryan Sta (1m) którym jeszcze boję się latać, ale na wiosnę myślę że to się zmieni. Latam najczęściej w Tuszowie, lub w Mielcu koło lotniska. Pozdrawiam wszystkich modelarzy, szczególnie kolegów z lądowiska w Tuszowie, dzięki radom których sporo się nauczyłem i uchroniłem kilka modeli od katastrofy przez mój brak doświadczenia ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emhyrion Opublikowano 19 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 Cześć Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart07 Opublikowano 19 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2013 Witamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi