motyl Opublikowano 23 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2006 No koledzy tu specjalny temacik zakładam aby się chwalić co "Czerwony brodacz " wam przyniósł Ja już wiem co będzie A życzenie miałem jedno tylko do żony, żeby kupiła mi śmigiełko BIELI 18x10 do Ultimata co go Mikołaj przyniesie i nie pytajcie co się działo dalej także jutro prosze dopisywać się podspodem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 24 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2006 jutro jest już dzisiaj a ja miałem 18 ostatnio a więc sie chwale Kilka moich prezentów ... Praktyczny Z serii To down or not to Down albo jak kto woli Down or die Niewiadomo co to ... I ten najważniejszy signatured by Flea - struny Za uciułane od rodziny jeszcze niewiem co kupie ale mysle o prawojazdy ... Gwiazdkowe opisze jak tylko dostane - wkleje tutaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alchemique Opublikowano 24 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2006 I ten najważniejszy signatured by Flea - struny A jakby dorwac jego gitarke i struny? To dopiero bylby czad - moze bys zacza tak nawijac jak on! Ja prezenciku jeszcze nie dostalem ;( i na razie go nie bedzie - dopiero w lutym ma do mnie dotrzec nowy laptopik! Juz nie moge sie doczekac! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 24 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2006 Zobaczcie co mi "brod....' tzn mikołaj, ...??? hmmm Mikołajka przyniosła http://www.szabatowski.com/forum/viewtopic.php?t=539&start=0&postdays=0&postorder=asc&highlight= A oprócz tego Dostałem Zegarek taki jak chciałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 24 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2006 Ot i prezentów część dalsza wreszcie kark nie będzie bolal No i prezent od Mikołajożony wreszcie znalazła zegarek jaki chciałem CASIO zle delikatny je takie teraz modne bambaryłu o drugości 20mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 24 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2006 Ktory to juz miesiac Marcin :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 24 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2006 Ktory to juz miesiac Marcin :mrgreen: Złośliwiec Ale serio to ten sam co u ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 24 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2006 u mnie to juz od kilku lat sie zapieklo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 24 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2006 To wiele lat codziennych ćwiczeń z browarem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 24 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2006 po to szelki żeby browar zaczepić na szyji i słomką pić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 24 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2006 Ładny bajer ale gdzie to piwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.