pablos Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 Ren jutro pogoda ma byc również kiepska i ma byc wietrznie ale gdyby aura nadawała sie do latania to ja mogę byc około 9 a 10 rano zróbmy tak że jeśli się będę wybierał to do Ciebie zadzwonię chyba że nie masz w sobotę czasu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ren Opublikowano 29 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 Pablos czekam na tel. Dzisiaj mniej więcej lataliśmy - chyba bardziej mniej jak więcej. Nowy model w powietrzu nawet nie oblatany - model raczej trenował przy lądowaniu skoki kangura. Zamieszczę parę fotek /może wejdą/ -specjalnie wziąłem aparat aby pokazać wszem i wobec że mam cały model - jeszcze cały. [ims] http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/be837c6ce917aa00.html[/ims] w locie [ims] http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/e3f203c1dc684318.html[/ims] pies na samolocie [ims] http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/bd5c22abd23ea1c0.html[/ims] kołowanie po lądowaniu [ims] http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/aa2a30c1baea4272.html[/ims] moje złomidełko Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablos Opublikowano 29 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2008 właśnie oglądałem pogodę wyglada na to że jutro z latania nici Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wieczu Opublikowano 7 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 Bedzie ktos jutro kolo 14 na pobiedniku? Ja bede oblatywal extre, o ile bedzie taka piekna pogoda jak dzis. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ren Opublikowano 7 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2008 Należy przewietrzyć model. Chętnie się wybiorę do Pobiednika -może wcześniej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ren Opublikowano 9 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2008 W sobotę słońca nie było, ale modele było widać. Pierwszy raz byłem w pobiedniku - warunki komfort, choć nie do końca, startowały awionetki i stały samochody modelarzy i o maaaały włos. ...., ale tak pewnie jak sami niedoświadczeni. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wieczu Opublikowano 9 Marca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2008 Ja latalem kolo 13, niebylo nikogo poza mna i Lukaszem P. Oblocik sie udal Modelik jednak potrzebuje wiecej mocy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ren Opublikowano 10 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 Dzisiaj /poniedz/ od 15.00 na pasie startowym w czyżynach zapowiedziało się trzech modelarzy /dwóch na 100%/. Jak ktoś ma jakieś śmigło to zapraszamy. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ren Opublikowano 10 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2008 Były trzy modele, pięciu modelarzy - to już tłum - było sympatycznie - w nocy raczej nie da się latać. Mój nowy nabytek to rozrusznik, mam silnik 7,5ccm, a rozrusznik pociągnie chyba 7,6ccm! Pozdrawiam ps. w Pobiedniku w sobotę byliśmy od 14:10-17:15 -jak będziesz się wybierał daj znać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ren Opublikowano 21 Marca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2008 Przed niedzielą i po niedzieli mocno wiało, a w niedzielę było pięć modeli na lotnisku. Widzę że pogoda się zaczyna klarować .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadek041 Opublikowano 10 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2009 Ren, Ja też latam w Czyżynach czasami w pobiedniku też się pojawiam jak będziecie latać w Czyżynach to dajcie znać to może polatamy na to lotnisko mam dosłownie parę kroczków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.