Piotter Opublikowano 6 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 Mam na imię Piotr, rocznik 67, a mieszkam w Kole. Od dziecka interesowaly mnie wszelakie latadła i cztery lata temu postanowiłem w końcu zrealizować marzenia o modelach RC. Poczatek był typowy, czyli tani, używany nadajnik z Allegro i latajace skrzydło pod szczotkową 280-kę z Gunterem. Rzecz jasna ladowania na drzewie czy pionowy kret nie były niczym nadzwyczajnym w tym czasie, ale w koncu załapałem właściwe odruchy i drugim latajacym skrzydłem latałem już w miarę normalnie. W tzw. miedzyczasie zbudowalem kilka modeli z depronu i styropianu, zmieniłem nadajnik a obecnie zaczynam romans z balsą i podstawami akrobacji. Nie jest to moje jedyne hobby realizowane w praktyce bo jestem rownież jednym z członków-założycieli lokalnego klubu paintballowego, więc gdyby kogoś naszła ochota i na takie zajęcie, jestem również w stanie udzielić potrzebnych informacji. Łączyć w praktyce tych zainteresowań jeszcze nie próbowałem, ale kto wie.. :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 6 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 Witaj na forum. Z chęcią bym się wybrał na to strzelanie ,ale na mapie jest 16 miejscowości i tylko 1 w miarę blisko mojego miejsca pobytu. :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 6 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 Witam :] Możemy się Tomek wybrać ekpią do Drzewc :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotter Opublikowano 6 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2008 W Lublinie jest klub "Tornado". Kopalnią wiedzy o tym sporcie jest natomiast forum PSI czyli forum.paintball.info.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 7 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2008 Jak się zrobi cieplej to trzeba będzie zmajstrować jakąś ekipę i trochę pokolorować ubranka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.