skraf Opublikowano 29 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 Witam wszystkich! Może ktoś będzie w stanie rozpoznać i napisać autora oraz tytuł utworu z tej bajki: http://chomikuj.pl/qatro3/Najpiekniejsze+Bajki+ca*c5*82a+kolekcja/Bajki+z+mchu+i+paproci+(*c5*bbwirek+i+Muchomorek)+ca*c5*82a+kolekcja+38+odc/32.+Jak+*c5*bbwirek+i+Muchomorek+znale*c5*bali+skrzypce,2248587879.avi(video) (muzyka od 2 minuty) Już od jakiegoś czasu wszędzie szukam, jak tylko mogę i niestety bezowocnie. Z góry dzięki za pomoc! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RomanJ4 Opublikowano 29 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2013 To na pewno czardasz, ale jaki ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skraf Opublikowano 30 Grudnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2013 Przeszukałem naprawdę wszystko co się dało Jaroslava Celby i również nic sensownego nie znalazłem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi