kapral Opublikowano 31 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2013 Witam Potrzebuję skanu artykułu: "skalowanie rysunków" z RC przegląd modelarski 11/2006. Ten nr czasopisma miałem - był tam opisany "rekreacyjny górnopłat" niestety gdzieś mi zaginął (gdzieś leży i się ze mnie śmieje" Pozdrawiam Józef Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 31 Grudnia 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2013 Mógłbyś podać email? Skany mam przygotowane a tutaj nie chcę sie zmieścić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapral Opublikowano 1 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 Witaj Mój adres: jscislo(małpa).tlen.pl w miejsce (małpa) wpisz @ Dziękuję i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 1 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 Wysłane. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kapral Opublikowano 1 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2014 Otrzymałem. Dziękuję Temat zamknięty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi