thechudy Opublikowano 2 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2014 witam nazywam się Michał mam 13 lat jestem z Świerklańca (nie wielka wieś nie daleko Katowic).modelarstwem interesuję się od dawna ale zawsze składałem modele kartonowe. kocham wszystko co lata dlatego postanowiłem się zająć modelarstwem rc. jako pierwszy model zamierzam zbudować RWD 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart07 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Ma być thechudy, czy thechudy113? Próbujesz założyć na raz 2 konta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thechudy Opublikowano 3 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 thechudy113 możecie usunąć. sorki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 3 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Masz 13 czy 16 lat ? Piszesz 13 a w profilu jest 16 :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart07 Opublikowano 3 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2014 Witamy. Popraw profil tak jak uważasz. Najlepiej zgodnie z prawdą . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi