Bartasek Opublikowano 8 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 Mam pytanie.. czy można uciszyć działanie autka..? Jak dodaje gazu jak jedzie wogule? aby jechał cicho tak żeby osoba spiąca w tym samym pokoju nie obudziła się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam99999 Opublikowano 8 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2008 Zaloz mu lepszy tlumik :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomisław Piotr Opublikowano 9 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 Nakryj kołdrą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 9 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 elektryk czy spalina ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 9 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 Motyl, spaliną po mieszkaniu? Stawiam na głośną pracę przekładni i silnika w elektryku - tu się chyba niewiele da zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinmb Opublikowano 9 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 Motyl, spaliną po mieszkaniu? niektórzy sa do wszystkiego zdolni...sam osobiscie widzialem jak kolega smigal se z nudów swoim savem(spalinowy )po mieszkaniu...ale po schodach z 4 pietra tez nim jezdzil :mrgreen: :devil: tylko potem jak sie weszlo d mieszkania to sie obalic dalo z tych spalin... :devil: :devil: :devil: :devil: :crazy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekrut:) Opublikowano 9 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 hehe ja przekładnia szumi to nic nie zrobisz ale jak koła są za głośne to je owiń gąbką cienką :rotfl: nie będziesz mieć przyczepności dobrej ale jaki będzie drift!! :jupi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartasek Opublikowano 9 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 No koła też są głośne a to może być byle jaka gąbka.? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekrut:) Opublikowano 9 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 jakaś taką cienka...no widać przecież jaki masz odstęp między oponą a nadkolem i dopasuj może coś da mój brat tak robił kiedyś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartasek Opublikowano 9 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 A tak o zdj bym prosił jak już kółko jest owinięte .. Ja nie chce nic grzebać jak nie wiem do końca;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swirus Opublikowano 9 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 A tak o zdj bym prosił jak już kółko jest owinięte .. Ja nie chce nic grzebać jak nie wiem do końca;] No to plansza .... Owijasz i tyle. A ja polecam taśmę zamiast gąbki :evil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartasek Opublikowano 10 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 Ale kółko..? Czy ten taki pręt biały co je łączy.. Bo kółka mam owinięte taśmą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Way Opublikowano 12 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 Yeeeeezu... Trola karmicie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.