mariusz406 Opublikowano 10 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2017 Mój wygląda tak Córeczka przeszczęśliwa, a tatuś ma kolejny model ... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Foczka Opublikowano 11 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 Mój wygląda tak Córeczka przeszczęśliwa, a tatuś ma kolejny model ... Na pewno będzie dobrze widoczny w powietrzu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Irek M Opublikowano 11 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 Czy macie jakieś uwagi co do napędu? Potężny silnik rozmiaru 40..., 850kv i śmigło 10' przy pakiecie 3s to chyba trochę słabo ? Pytam bo identyczny silnik wkładali/wkładają do Raptora. Ja swego dostałem bez silnika więc musiałem dopasować własny. Ponieważ napęd pchający to jestem ograniczony do śmigła 10'. Model lata przewidywalnie i bardzo OK ale z tym napędem nie zrobię np. pętli z lotu poziomego. Nie próbowaliście śmigieł większej średnicy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Foczka Opublikowano 11 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2017 Idzie z ręki (bez rzucania) na 3/4 gazu. Regulator został oryginalny, łopatki zmienione na 12x6 Graupner. Prądów nie przekracza ale nie pamiętam teraz ile w tej chwili ciągnie, w piątek, sobotę sprawdzę z ciekawości. Co do akrobacji to on raczej się do niej średnio nadaje, czy zrobi pętlę z lotu poziomego? Raczej tak ale na pewno trzeba będzie trochę gazu dodać. Pobawię się w sobotę i dam znać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nadgi Opublikowano 15 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2017 Pytanko mam do was, czy wasze modele też są jakieś takie wiotkie jeśli chodzi o przechylenia? Może wprowadzaliście jakieś usztywnienia skrzydeł tudzież lotek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cacekspoko Opublikowano 15 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2017 Koledzy mam pytanie do Was. Jak ten model wypada na tle Phoenixa 2in1? Który będzie lepszy do polatania z pazurkiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Foczka Opublikowano 17 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2017 Phoenix i to najlepiej bez tej wkładki czyli 1,6m. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cacekspoko Opublikowano 17 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2017 To mnie kolego Marcinie zaskoczyłeś - miałem nadzieję, że ta wersja 2,6m fajnie się sprawdza. Cena jak za taki szybowiec jest bardzo przystępna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grubyzzz Opublikowano 18 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2017 Miałem asw28 a teraz mam phoenixa evolition i z czystym sumieniem moge powiedziec ze phoenix jest duzo lepszy pod kazdym względem 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uszek Opublikowano 18 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2017 To mnie kolego Marcinie zaskoczyłeś - miałem nadzieję, że ta wersja 2,6m fajnie się sprawdza. Cena jak za taki szybowiec jest bardzo przystępna. Jacek - 1,6m do polatania z pazurkiem a 2,6 do spokojnego w termice. Masz przecież 2w1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cacekspoko Opublikowano 18 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2017 Dziękuję za rady - Phoenix wzięty na celownik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uszek Opublikowano 18 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2017 Kit czy PNP? Bo różnica około 140 złoty za zestaw z silnikiem i serwami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamilDudek Opublikowano 18 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2017 Ja wziąłbym KIT, możesz sam go wyposażyć. Kilka lat temu kiedy kupowałem Phoenixa były problemy z silnikami i regulatorami z zestawu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grubyzzz Opublikowano 18 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2017 Zdecydowanie kit oryginalny silnik troche za słaby a regulator siódme poty wyciągał u mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek_Spy Opublikowano 17 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2019 Mam i ja, na razie jeszcze nie gotowy do lotu i nie mam gdzie pomalowac a szkoda. Mysle ze do końca tygodnia go złoże i bedzie lot probny. Wysłane z mojego K6000 Pro przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Therapy Opublikowano 20 Czerwca 2020 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2020 Gdzie można dokupić winglety do ASW ? Miałem lądowanie na 17 m drzewie. Już się z nim pożegnałem ale przyszła burza i spadł za to bez prawej winglety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi