Bartasek Opublikowano 9 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 Chciałem się was zapytać czy można kupić lepsze akku;] Ja mam "Ni-Cd 5AA700mAh 6v" Można kupić leszpe..? Jeżeli są co to daje..?... Proszę o linki, najlepiej z allegro ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slawekmod Opublikowano 9 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 Napisz do czego konkretnie mają być zastosowane.700 mAh to nie jest szczyt techniki jak na dzisiejsze standardy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartasek Opublikowano 9 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 No do modelu BMW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slawekmod Opublikowano 9 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 w sklepach modelarskich w necie jest tego bardzo dużo.Polecam jednak wysokoprądowe Ni-Mh. W www.batimex.pl znajdziesz lepsze akumulatory. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartasek Opublikowano 9 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 A coś na allegro jest..? Mógłby mi ktoś podać link.. jak ja szukałem nie znalazłem nic:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slawekmod Opublikowano 9 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 http://nastik.pl/pakiet-sanyo-nimh-2700mah-p-1817.html może coś takiego? Trudno stwierdzić jakiej wydajności prądowej potrzebujesz.Ale skoro do Twojego BMW wystarczył pakiet 700mAh to z takiego jak w tym linku napewno będziesz zadowolony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartasek Opublikowano 9 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 Wiesz ja mam 14 no prawie 15 lat wiec nie mogę obsługiwać takiego czegoś jak PayPal.. Na takich stronach jest większość takiego.. więc wolałbym na allegro ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Holeczek Opublikowano 9 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 Ale przecież w nastiku można za pobraniem paczkę wziąść. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 9 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 Wiesz ja mam 14 no prawie 15 lat wiec nie mogę obsługiwać takiego czegoś jak PayPal.. Na takich stronach jest większość takiego.. więc wolałbym na allegro ;] allegro też jest od 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartasek Opublikowano 9 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 xD ale na allegro moi rodzice mają konto.. a na paypal to wiecie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcinmb Opublikowano 9 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 ja mam 14 lat i bez problemu kupuje wszystko przez paypal..sam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 9 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 ale czemu pay pal załóż sobie konto na mame ( oczywiście za jej zgodą) w mbank.pl ja tak mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 9 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 robraf dziwne ja w mbanku mam konto na siebie a nie mam 18, wystarczy że rodzic wyrazi zgodę i możesz mieć izzykonto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartasek Opublikowano 9 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 A mógłby mi ktoś podać jakiś link na Allegro ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robraf Opublikowano 9 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 www.allegro.pl meteor, ja zakładałem konto chyba 2 albo 3 lata temu to chyba nie było tego izzykonta ja mam chya ekonto czy cós Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slawekmod Opublikowano 9 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 Przecież zakupienie w sklepie internetowym za pobraniem to chyba operacja najłatwiejsza na świecie.Trzeba zapisać się w sklepie albo niech to uczyni mama lub tata i po kłopocie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.