Patryk-model Opublikowano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Witam Mam na imię Patryk i mieszkam w Świebodzinie.Modelarstwem zajmuję się już około 6 lat jednak do tej pory nie miałem styczności z modelami zdalnie sterowanymi (RC).Przez te 6 lat robiłem modele swobodnie latające i modele na uwięzi. Pięciokrotnie brałem udział w zawodach modelarskich (3 razy w zawodach wojewódzkich oraz 2 razy na mistrzostwach polski w Gliwicach).Konto na forum założyłem z myślą o budowie pierwszego modelu rc,mam nadzieję że zaczerpnę z tond wiele przydatnych informacji. Pozdrawiam Patryk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart07 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Ile razy próbowałeś założyć konto? Jaką nazwę wybierasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk-model Opublikowano 5 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Konto próbowałem założyć kilka razy jednak zawsze wyskakiwał mi błąd i kończyło się niepowodzeniem Wybieram tą nazwę (Patryk-model) Jeżeli powstały inne konta to przepraszam i proszę o ich usunięcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart07 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi