Patryk-model Posted January 5, 2014 Share Posted January 5, 2014 Witam Mam na imię Patryk i mieszkam w Świebodzinie.Modelarstwem zajmuję się już około 6 lat jednak do tej pory nie miałem styczności z modelami zdalnie sterowanymi (RC).Przez te 6 lat robiłem modele swobodnie latające i modele na uwięzi. Pięciokrotnie brałem udział w zawodach modelarskich (3 razy w zawodach wojewódzkich oraz 2 razy na mistrzostwach polski w Gliwicach).Konto na forum założyłem z myślą o budowie pierwszego modelu rc,mam nadzieję że zaczerpnę z tond wiele przydatnych informacji. Pozdrawiam Patryk Link to comment Share on other sites More sharing options...
bart07 Posted January 5, 2014 Share Posted January 5, 2014 Ile razy próbowałeś założyć konto? Jaką nazwę wybierasz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patryk-model Posted January 5, 2014 Author Share Posted January 5, 2014 Konto próbowałem założyć kilka razy jednak zawsze wyskakiwał mi błąd i kończyło się niepowodzeniem Wybieram tą nazwę (Patryk-model) Jeżeli powstały inne konta to przepraszam i proszę o ich usunięcie Link to comment Share on other sites More sharing options...
bart07 Posted January 5, 2014 Share Posted January 5, 2014 Witamy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts