JurzakKonrad Opublikowano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Czesć wszystkim . wie kotos jak zbindowac radio z odbiornikiem w graupner mx 16 hott ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzej nowicki Opublikowano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Pozdrawiam procedura bindowania Na wyswietlaczu musisz zobaczyć Basic settings ,model strzałkami lewego lub prawego przycisku należy wybrać pozycje RFbind a następnie wybrać jeden z dwóch kanałów bindowania . Należy włączyć zasilanie odbiornika. W odbiorniku zacznie migać czerwony LED Należy wcisnąć i przytrzymać przycisk w odbiorniku do momentu aż po ok 3 sekundach LED zacznie migać w kolorze czerwony/zielony na kolejne 3 sekundy . Wtym czasie należy nacisnąć przycisk SET w nadajniku . Na wyświetlaczu pokaże się napis finding Jeżeli w ciągu 10 sekund od rozpoczęcia procesu LED w odbiorniku zmieni kolor na ciągły zielony proces bindowania jest zakończony . Kombinacja odbiornik/pamięć modelu jest gotowa do pracy. równolegle na wyświetlaczu w miejsce n/a (not attached) pojawi się BIND Jeżeli LED odbiornika w trakcie bindowania miga dłużej niż 10sekund oznacza to że proces bindowania nie przebiega prawidłowo i należy powtużyc proces od nowa Mam nadzieie że pomogłem . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 Moderowano dn. 05/01/2014 przez IDFX. Temat przeniesiony z Powitalni. Zapraszam do dyskusji i pomocy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cZyNo Opublikowano 5 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2014 http://www.rcconcept.pl/graupner/Instrukcja_mx-20_v1.1.pdf - strona 25. Instrukcja do MX20 ale wiele rzeczy pasuje do MX16 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JurzakKonrad Opublikowano 7 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Dziekuje , bardzo pomogliście . Udało mi sie wkońcu zbindowac nadajnik z odbiornikiem . Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi