specyfick Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 No i tym razem warunek się udał. Ładne światło do filmu, południowy ciepły wiatr. Zatem polecam i zapraszam do komentowania pod filmem. Czekam na Klif, ale pogoda rozpieszcza. Jak będzie szła zima pewnie zawieje klifem. http://youtu.be/loLAr9i2tsw pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadek041 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Witam bardzo fajny filmik. Fajnie zmontowany. I cieszy mnie najbardziej to, że coraz więcej ludzi nie boi się odzywać przed kamerą na prawdę spoko bo dzięki temu filmy o modelarstwie nabierają smaczków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
specyfick Opublikowano 8 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Uważam że to dobry sposób na przekazywanie wiedzy. Nie planuję większego scenariusza, ale chodzi mi to po głowie. Może małymi wskazówkami w trakcie filmów coś przekażę, lub zmobilizuje mistrzów aby coś powiedzieli. Mam w tyle głowy gdzieś taką formułę, ale to chyba brak czasu, bo jednak to trzeba ciągnąć regularnie. Na razie będę nico rozwijał formułę klipu z opowiastkami. Zawsze wszystko wychodzi w praniu. No chyba że miliony widzów zażąda cudów, to zawsze się da zrobić Wasze filmy też oglądałem Popieram inicjatywę bo lepiej spokojnie obejrzeć wideo i naprawdę zobaczyć krok po kroku jak się robi. A dla początkujących to bardzo dobra formuła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadek041 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Mądre słowa w końcu trzeba wspierać się w tym jakże twórczym hobby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kamyczek_RC Opublikowano 18 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2014 Jaką wiedzę niesie ten film , bo nie widzę tam nic interesującego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi