mati1988k Opublikowano 9 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2008 Witam. Jest ktoś na forum kto mieszka w pobliżu Gorzowa Wielkopolskiego lata helikopterami, i mógłby pomóc przy oblatywaniu i trymowaniu helikopterka Helikopter ten: http://unitedhobbies.com/UNITEDHOBBIES/store/uh_viewItem.asp?idProduct=5797 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati1988k Opublikowano 10 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 Albo może ktoś z Poznania 23 Będą targi naukowe i będę tam z heli Mógłby ktoś jakieś rady udzielić może potem gdzieś go oblatać i ustawić po targach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Formica Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 zapytaj na ep heli, jest kupę osób z Poznania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati1988k Opublikowano 10 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 Ale nie mogę sie tam zalogować :| Bo mi się wyświetla tylko czysta strona i to wszystko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alchemique Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 Tez mialem kiedys ten problem, juz nie pamietam czym byl spowodowany. Chyba masz bledne haslo albo login. Sprobuj sie skontaktowac z adminem via gg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati1988k Opublikowano 10 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 no tak ale jaki nr gg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alchemique Opublikowano 10 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2008 Podpis admina na epheli: Nieważne czym latasz jeśli latasz SmileMichalm www.helihobby.pl gg3443854 Moja HeliFlota T-Rex 450 SE v2 Firefox 100V2 Hirobo Sceadu Evo 50 Hirobo Lepton EX JR PCM 9x vII 2,4 Ghz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FX Opublikowano 19 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2008 albo podjedź do Szczecina. Troche nas tu lata i na pewno pomożemy jak sie da Tylko skontaktuj sie wczesniej to łatwiej na siebie trafimy i od razu w odpowiednim miejscu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Może do Bydgoszczy masz bliżej zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oki188 Opublikowano 11 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2008 problem z logowaniem na epheli polega na tym że jak wejdziesz na stronę poprzez ten link: http://www.epheli.pl/ to możesz zapomnieć o zalogowaniu ja zawszę wchodzę poprzez link : http://epheli.pl/ i nie ma problemu z logowaniem. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.