kreis84 Opublikowano 11 Października 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2008 Po wielu wielu lotach, po prawie równie wielu kraksach oraz drobnych naprawach RWD trafiło na warsztat w celu gruntownego remontu. Po zdjęciu taśmy ukazał się obraz nędzy i rozpaczy: Przy okazji postanowiłem go deczko odchudzić, o to efekt: Dziś już nim polatałem, miał być film ale moje kochanie wzięło na lotnisko aparat bez akumulatorów :oops: Odchudzanie wyszło nieźle, na śmigle 9x5 rwie pionowo do góry, a więc masa spadła grubo poniżej 600g. Taki motoszybowiec mi wyszedł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord Rzeźnik Opublikowano 11 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2008 Hmm. Teraz wygląda, jak łódź latająca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shin Opublikowano 13 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2008 Teraz to wygląda jak "nie RWD" Ale to nie znaczy ze nie jest taki ładny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sensej2000 Opublikowano 14 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2008 witam jaki stosujesz dokladnie silnik w samolocie?? ja mam starą 370 i się zastanawiam czy da rade uciągną ten samolocik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shin Opublikowano 15 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2008 RWD5 by Skazoo został oblatany na silniku klasy 400 z przekładnią 4:1. Więc 370 chyba uciągnie... Nie znam się za bardzo ale tam myślę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.