Skocz do zawartości

Nauka latania rc 2010 2013

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Miał być wolny przelot. Niskie obroty, zacząłem lecieć do tego w górę, no i masz przeciągnięcie

Opublikowano

W 1:50 startujesz z wiatrem?

Za bardzo to nie pamiętam, ale na filmiku od 1.40 do 1.50 widać po wstążce zamontowanej na antenie, że raczej tak
Opublikowano

To było podchwytliwe pytanie :)

Oczywiście że widać.

Przez to go również obracało.

Sam chciał dobrze a ty mu nie pozwoliłeś :)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Niemożliwe filmik jest ja właśnie go oglądam

a tak na wszelki wypadek link:

no rzeczywiście :(

ale coś wymyślę

Opublikowano

meh7-vflGevej7.png

Ten film wideo zawiera treść od partnerów SME, AdRev for a 3rd Party i UMPG Publishing. Co najmniej jeden z nich zablokował go w Twoim kraju na mocy praw autorskich.

Przepraszamy za usterki.

Opublikowano

na filmie z linku jest komunikat o zawartości treści od partnerów SME i jest zablokowany na mocy praw autorskich, Prawdopodobnie chodzi o podkład muzyczny. Na Twoim kanale na YT mogę oglądać, ale bez dźwięku

Oooo Wojtek mnie ubiegł

Opublikowano

Jak znajdę czas i przede wszystkim jak poskładam Mustanga w 1 całość. Mam już wszystko: nowy bec, kilka nowych serw, bateria li po 5a, amortyzowane podwozie, żywica epoxy, trochę włókna. Może tydzień i ruszę z odbudową. Jakby co to wrzucę parę zdjęć jak odbudowa ładnie wyjdzie.

Opublikowano

Nie wiem już co się dzieje z tym YT, byłem dzisiaj u kolegi chciał zobaczyć te filmy i były z dźwiękiem, u niego dziłały

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.