Os@ Opublikowano 9 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2014 Na YT jest bez dziwięku. Podaję link gdzie jest z dzwiękiem -------------------> http://vimeo.com/87720261 http://www.youtube.com/watch?v=SCbJrGh5Vz8 .i.. YT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk900 Opublikowano 16 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 Fajnie się oglądało nie rozumiem co się stało z modelem w 6:52 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Os@ Opublikowano 16 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 Miał być wolny przelot. Niskie obroty, zacząłem lecieć do tego w górę, no i masz przeciągnięcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpachla Opublikowano 24 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 W 1:50 startujesz z wiatrem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk900 Opublikowano 24 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 Miał być wolny przelot. Niskie obroty, zacząłem lecieć do tego w górę, no i masz przeciągnięcie Dosyć niepozornie to wyglądało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Os@ Opublikowano 30 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2014 W 1:50 startujesz z wiatrem? Za bardzo to nie pamiętam, ale na filmiku od 1.40 do 1.50 widać po wstążce zamontowanej na antenie, że raczej tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpachla Opublikowano 1 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2014 To było podchwytliwe pytanie Oczywiście że widać. Przez to go również obracało. Sam chciał dobrze a ty mu nie pozwoliłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esceta Opublikowano 22 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 Chciałem ponownie film zobaczyć i znikł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Os@ Opublikowano 22 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 Niemożliwe filmik jest ja właśnie go oglądam a tak na wszelki wypadek link: no rzeczywiście ale coś wymyślę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
f-150 Opublikowano 22 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 Ten film wideo zawiera treść od partnerów SME, AdRev for a 3rd Party i UMPG Publishing. Co najmniej jeden z nich zablokował go w Twoim kraju na mocy praw autorskich. Przepraszamy za usterki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esceta Opublikowano 22 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2014 na filmie z linku jest komunikat o zawartości treści od partnerów SME i jest zablokowany na mocy praw autorskich, Prawdopodobnie chodzi o podkład muzyczny. Na Twoim kanale na YT mogę oglądać, ale bez dźwięku Oooo Wojtek mnie ubiegł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Os@ Opublikowano 28 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 Tak jak obiecywałem podaje link, mam nadzieje że będzie działać. http://vimeo.com/87720261 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esceta Opublikowano 28 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 Teraz działa jak trza. Kiedy rozpoczęcie sezonu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Os@ Opublikowano 28 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2014 Jak znajdę czas i przede wszystkim jak poskładam Mustanga w 1 całość. Mam już wszystko: nowy bec, kilka nowych serw, bateria li po 5a, amortyzowane podwozie, żywica epoxy, trochę włókna. Może tydzień i ruszę z odbudową. Jakby co to wrzucę parę zdjęć jak odbudowa ładnie wyjdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Os@ Opublikowano 7 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 Nie wiem już co się dzieje z tym YT, byłem dzisiaj u kolegi chciał zobaczyć te filmy i były z dźwiękiem, u niego dziłały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej Ritmann Opublikowano 10 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 Paweł...gdzie ty latałeś, że pas miałeś??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Os@ Opublikowano 11 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 nowe miasto i autostrada a1 jak była zamknięta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej Ritmann Opublikowano 11 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 a widzisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esceta Opublikowano 13 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 A co Macieju, marzy Ci się taki pas ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej Ritmann Opublikowano 14 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2014 Oj marzy, marzy, nawet znam idealne miejsce dla takiego modelarskiego pasa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi