Os@ Opublikowano 10 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 11 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 Z Mustangiem to nieźle wywijałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Os@ Opublikowano 11 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 Z Mustangiem to nieźle wywijałeś Tylko zaraz po starcie przestał reagować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin K. Opublikowano 11 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2014 Szkoda.. Jaka firma? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damiano Opublikowano 12 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 To się naśmiałem z tym Mustangiem ,nie wiem czy bym potrafił tak zrobić kontrolując model Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xeo Opublikowano 12 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 Lot Mustangiem jak dla mnie mistrzostwo szkoda zakończenia i ze to był lot swobodny :-D ~ wysłane z LG P760 przy użyciu Tapatalk ~ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Os@ Opublikowano 12 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2014 Szkoda.. Jaka firma? Niestety nie pamiętam kupiłem go w 2005 r. a w 2013 poleciał po raz pierwszy i ostatni ale będę go składał. Nawet w instrukcji nic nie ma o nazwie firmy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi