Skocz do zawartości

Podłaczenie dwóch regulatorów

Maybach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Mam małe pytanie czy można podłączyć do jednego pakietu 7.2V 1500mAh dwa regulatory??

Chodzi mi o takie podłączenie zeby "podzieliło się" natężenie (czyli te 1500mAh) - myśle, że równolegle, ale mogę się mylić!

Pozdrawiam! :D

Opublikowano

Takie podłączenie chciałem zastosowac dla dwóch silników szczotkowych speed 400 6V!

Oczywiście mam dwa regulatory do speed 400 i dwa pakiety, ale jak dwa włoże do modelu to bedzie zbyt cięzki!

Opublikowano

Spokojnie dwie 400-ki możesz podłaczyć do jednego pkietu, za pomocą jednego regla, tylko musi być odpowiedni ten regulator (koło 25-30A). 400 pobiera nawet do 10A, a lepiej mieć zapas.

Opublikowano

Te dwa silniki nie pracuja ze sobą proporcjonalnie! (Poduszkowiec) chce podłączyc dwa regle do dwóch silników i jednego pakietu 7.2 V Regulatory sa 12Amperowe chyba!

Dlatego chciałem się dowiedzieć ajk mam je podłączyc do dwoch regulatorów i jednego pakietu 7.2 V 1500mAh!? :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.