Maybach Opublikowano 24 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2006 Witam! Mam małe pytanie czy można podłączyć do jednego pakietu 7.2V 1500mAh dwa regulatory?? Chodzi mi o takie podłączenie zeby "podzieliło się" natężenie (czyli te 1500mAh) - myśle, że równolegle, ale mogę się mylić! Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur Opublikowano 24 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2006 ale okresl sie jakich rgulatorów do szczotki czy bezszczotki bo szczotkowego to IHMO niema potrzeby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maybach Opublikowano 24 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2006 Takie podłączenie chciałem zastosowac dla dwóch silników szczotkowych speed 400 6V! Oczywiście mam dwa regulatory do speed 400 i dwa pakiety, ale jak dwa włoże do modelu to bedzie zbyt cięzki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_W Opublikowano 24 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2006 Spokojnie dwie 400-ki możesz podłaczyć do jednego pkietu, za pomocą jednego regla, tylko musi być odpowiedni ten regulator (koło 25-30A). 400 pobiera nawet do 10A, a lepiej mieć zapas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maybach Opublikowano 24 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2006 Te dwa silniki nie pracuja ze sobą proporcjonalnie! (Poduszkowiec) chce podłączyc dwa regle do dwóch silników i jednego pakietu 7.2 V Regulatory sa 12Amperowe chyba! Dlatego chciałem się dowiedzieć ajk mam je podłączyc do dwoch regulatorów i jednego pakietu 7.2 V 1500mAh!? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 24 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2006 + do + ,a - do - i tyle . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maybach Opublikowano 24 Grudnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2006 Jutro rano postaram sie porobić kilka fotek i filmików z moim poduszkowcem! Dzieki (czyli równolegle podłacze dwa regi do akku) !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 24 Grudnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2006 tak i w bezczszotkac tez mozna tak podlaczac .Hubertowi to sie nawet 4 regle udalo tak podpiac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.