MRCoffee Opublikowano 15 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 Mozecie mi dac linki do wszystkich rzeczy ktore trzeba kupic aby zlozyc ten model (klikj) i prosze aby wszystkie rzeczy byly z tego sklepu (klik). Dajcie linki do najtanszych rzeczy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 , Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRCoffee Opublikowano 15 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 "zeczy" jak juz cos to "rzeczy" Jestem poczatkujacy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziobak Opublikowano 15 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 Jeżeli jesteś początkujący ,to nie zwalnia Cie od czytania i myślenia, a z tym jak widać nie za bardzo. Temat jak rzeka http://pfmrc.eu/index.php?/topic/24302-funbat-superprosty-model-z-pianki/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam_S Opublikowano 16 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 Początkujący czy leniwy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mr.suchy Opublikowano 16 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 Dominik na podstawie proponowanego wyposażenie wrzuć wyposażenie do tematu z FunBat z pytanie czy wszystko się zgadza i wówczas pomoc zostanie Ci udzielona :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRCoffee Opublikowano 16 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 Ale ja jeszcze nic nie mam, wiec nie wiem co kupic (nawet nie mam nadajnika i odbiornika) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 16 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 Początkujący czy leniwy? Początkujący ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MRCoffee Opublikowano 16 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 Link nie musi byc z tamtego sklepu ale z jakiegos dobrego - Wazne zeby tylko 1 raz placic za wysylke Pamietajcie ze chodzi mi o caly zestaw (z odbiornikiem i nadajnikiem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zefirek Opublikowano 16 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 Może poszukaj jakiegoś zestawu typu RTF (gotowy do lotu), bo z Twoją zaradnością nawet jak skompletujesz zestaw, to go nie złożysz samodzielnie. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Francka Opublikowano 17 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 Link nie musi byc z tamtego sklepu ale z jakiegos dobrego - Wazne zeby tylko 1 raz placic za wysylke Pamietajcie ze chodzi mi o caly zestaw (z odbiornikiem i nadajnikiem) Widać że mieszkasz w Wadowicach a niedaleko masz jeden z najlepszych sklepów modelarskich tam znajdziesz wszystko co potrzeba http://abc-rc.pl/kontakt-abc-rc Poza tym nie wiemy jaki masz budżet na zakupy . jedno jest pewne nie oszczędzaj na aparaturze, bo będziesz żałował , ze nie można podpiąć do symulatora. A symulator to podstawa tam modele zawsze dostajesz nowe nawet po dużej kraksie i radze zacząć od tego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi