jaciomp Opublikowano 16 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2014 Cześć, ten sezon będzie pod znakiem dużych prędkość Zaczynam swoją zabawę od Slipso 400. Chciałbym zapytać czy w Polsce ktoś lata w F5D? Nie bardzo mogę odnaleźć aktualne publikacje na ten temat. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wodzu 7 Opublikowano 17 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 Chyba F5D .Szukaj na stronie Aeroklubu RP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaciomp Opublikowano 17 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 Poprawione. Dzięki za odpowiedź. Poszukam zatem tam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TKC Opublikowano 17 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 ten sezon będzie pod znakiem dużych prędkość Zaczynam swoją zabawę od Slipso 400. Chciałbym zapytać czy w Polsce ktoś lata w F5D? Będziesz latał na Pałacowej , czy może masz na oku jakąś inną, roleglejszą i mniej uczęszczną (bezpieczniejszą dla otoczenia) miejscówkę? Pytam, ponieważ latanie pylonem na Pałacowej zawsze mnie nadmiernie stresuje - także mój Slipso raczej zbiera kurz niż lata. Pozdrawiam Tomasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaciomp Opublikowano 17 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2014 Slipso odpalę na Pałacowej To prawda, że bywa ciasnawo, ale to chyba najlepsza lokalizacja dla mnie. Co najmniej jeden taki model już tam widziałem, ponadto lata kilka mocnych funjetów i tragedii nie ma. Będę się zastanawiał nad lokalizacją jak zrobię zawodniczego przecinaka 140cm 1000W, ale to jeszcze trochę. Jak przyjdą ciepłe dni to chętnie spotkam się na wspólne wyścigi na Slipo. Pozdro Bartek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi