Spoxik Opublikowano 23 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 Witam wszystkich i od niedawna zacząłem się interesować modelarstwem i pewnie będę korzystał z tego forum cały czas . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 23 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 http://pfmrc.eu/index.php?/topic/42825-witam-wszystkich/ obawiam się, że trochę będziesz musiał poczekać ... na Twoim IP widnieją już ze 4 konta .. Swoją drogą, cierpliwość to domena Modelarza, a Ty jej chyba nie posiadasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spoxik Opublikowano 23 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 Mam pytanie do doświadczonych modelarzy ale niestety chyba nie będę mógł ich spytać ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 23 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 Będziesz mógł, ale daj chwilę czasu żeby uporządkować Twoje konto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spoxik Opublikowano 23 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 No okej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spoxik Opublikowano 24 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 Czekam już kilka dni. Mam sprawę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart07 Opublikowano 24 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2014 Posprzątane. Witamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi