szpachla Opublikowano 23 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 Witam. Co zrobić gdy rozbijemy już wszystkie samoloty? Zawsze można polatać szmatą z silnikiem Sam lot rozpoczyna się od 2:20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 23 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 prawdziwa szm... sorki żona lata tu i tam a o sterowaniu można zapomnieć .. jak bida to zaraz spadnie pod nogi. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkozi Opublikowano 23 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 A niektórzy nie potrafią wznieść się konstrukcjami opracowywanymi miesiącami Fajny silniczek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam_S Opublikowano 23 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 Mam u taty taki silnik. Jutro przyjeżdża paliwo do mnie i może w weekend go odpalę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpachla Opublikowano 23 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 No to trzeba nowy dział na forum założyć. Szmaty RC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 23 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 :) jak kolwiek to rozumieć, ale mi się podoba koniecznie z telemetrią .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macowca Opublikowano 23 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 Fajna latająca szmata. A jaka praktyczna. Można nią potem zetrzeć kurz z szafek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 23 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 jak starczy na paliwo ... szmata jak szmata, ma swoje wymagania Może dział: Latawice ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpachla Opublikowano 23 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 Ja to widzę tak że odpalasz taki sprzęt w pokoju i po 10 min masz wszystkie kurze starte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
idfx Opublikowano 23 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 no to trzeba spooooore śmigło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpachla Opublikowano 9 Lutego 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 http://www.wykop.pl/link/1858766/latajaca-szmata/ ja tam tego nie dodalem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi