Barlu Opublikowano 12 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 No to mam taki problem, posiada on kabinkę o taką: No i ona już została przerobiona na mocniejszą (widać na zdjęciu) i wraz ją mi wyrywa. Jest dość wysoko bo aż 5,5cm :evil: I klej nie wytrzymuje i puszcza przy uderzeniu lekkim :evil: Zastanawiałem się nad takimi zastawkami w rogach, ale myślę sobie później jak by tak to skrócić? Skrzydła by były na wysokości kadłuba. Był by troszkę brzydszy, ale tu nie o wygląd mi już chodzi :evil: Mniej więcej na taką długość: Czy takie coś by poleciało? Bez żadnych modyfikacji. Wznios skrzydła jest dość wysoki i ma około 6stopni, na oko :devil: Statecznik jest dość obszerny, więc powinien być dobry. Chodzi mi tylko w sumie czy to będzie w stanie lecieć statecznie i dobrze bez żadnych modyfikacji. Po prostu obniżenie skrzydeł i skrócenie belek Jakieś rady może? Chciał bym to dziś zaczać :crazy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 12 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 poleciało by na pewno tylko jak i gdzie ;] albo w ziemie albo nie :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal B. Opublikowano 12 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 poleciało by na pewno tylko jak i gdzie ;] albo w ziemie albo nie :twisted: Na pewno dużo pomogłeś . . . Możesz to obniżyć o te parę cm ale musisz zachować dobry kąt tej platformy aby nie zmienić kąta zaklinowania skrzydeł. Zauważ tylko że jak ją dasz niżej to żeby serwa wyciągnąć to musisz chyba kadłub zdemolować. A wyrywa ci samą platformę czy te belki również?? Bo jak tylko platformę to można by to skleić tak jak jest i dorobić trójkąty między belkami a platformą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Barlu Opublikowano 12 Lutego 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2008 Co do trójkątów myślałem właśnie... Niestety belki wyrywa. Wiec przerobić mi zostaje. Wiec zdam relacje z roboty :mrgreen: Jednak jutro chyba zacznę ;D Dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.