Amat3ur Opublikowano 28 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Witam wszystkich, Nazywam się Piotr mam 15 lat i mieszkam w Piasecznie koło Warszawy (zachęcam wszystkich z mojej okolicy aby napisali post w tym temacie). Modelarstwem zacząłem się interesować w 2 klasie podstawówki (nasz nauczyciel matematyki prowadził kółko modelarskie ) wtedy to zbudowałem Orlika i Jaskółkę (polskiej produkcji szybowce wolnolatające) którę w chwili obecnej są w krainie wiecznych lotów potem z braku funduszy nie zbudowałem Nemo (trenera e-sky z epp) mimo że miałem możliwość zrobić to pod okiem doświadczonego modelarza Do modelarstwa powróciłem pod koniec 1 klasy gimnazjum wtedy to odświerzyłem sobie konstrukcje balsowe budując ponownie Jaskółkę i Pliszkę a pod koniec wakacji zakupiłem kit firmy SIG a mianowicie Kadet LT - 25 (obecnie jest na ukończeniu i jak stopnieje śnieg to będzie oblot ) Pozdrawiam, Piotr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zefirek Opublikowano 28 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2014 Witamy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi