morfeusz1987 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Witam wszystkich forumowiczów oddanych swej pasji modelarskiej. Na imię mi Adam lat 26, miejscowość Rąbczyn k Wągrowca (wielkopolska). Do modelarstwa wróciłem po kilku latach, zaczynałem od plastików, potem karto-nówki (mały modelarz), zacząłem przygodę w modelarstwie rc od kultowego wicherka który jednak nigdy nie poleciał bo ceny aparatur okazały się wtedy dla mnie nie do przeskoczenia, ale teraz wiele sie pozmieniało i te problemy już przestały istnieć tak wiec dlaczego by nie wrócić do tego pięknego hobby. Przede wszystkim interesują mnie modele latające, zacząłem ponownie od wicherka co nie było dobrym wyborem bo w końcu nie miałem wprawy w pilotażu i model skończył wiadomo jak, teraz doskonale naukę pilotażu na piankowcach i pracuje nad funtana 2m do której "zasiądę za stery" dopiero jak będę czul się na silach :-) to by było na tyle o mnie :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bart07 Opublikowano 29 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2014 Witamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi