Goju Opublikowano 31 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 Witam. Mam pytanie odnośnie mojego modelu, jest to trenerek około 190cm rozpiętość, i mam w nim zamontowane 5 serw standard. Czy mogę je bezpośrednio wpiąć w odbiornik czy zrobić jakaś listwę ? odbiornik i serwa będą zasilane pakietem 4x Nimh prawdopodobnie eneloop. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shock Opublikowano 31 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 Jak najbardziej w odbiornik,bez żadnych obaw . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr jet Opublikowano 31 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 Witam. Mam pytanie odnośnie mojego modelu, jest to trenerek około 190cm rozpiętość, i mam w nim zamontowane 5 serw standard. Czy mogę je bezpośrednio wpiąć w odbiornik czy zrobić jakaś listwę ? odbiornik i serwa będą zasilane pakietem 4x Nimh prawdopodobnie eneloop. Witaj Na podstawie mojego doświadczenia, odpowiem tak: Spokojnie możesz podłączyć choć lepiej by było gdybyś zastosował pakiet 5-celowy(ale to moja sugestia) Jeśli pojemność pakietu jest dość duża(pojemność w mAh) wystarczą! Ważne aby stery nie pracowały za ciężko,i nie miały za dużych luzów. I zamontuj jakiś wskaźnik napięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goju Opublikowano 31 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 Myslalem na pakietem 5 cell, ale boje sie ze mi sie spala moje chinskie serwa bo maja niby zakres pracy do 6 V a jak wiadomo pakiet po naladowaniu ma troche wiecej, tak samo odbiornik :\ eneloopy beda mialy 1900mAh. Jak myslicie przezyja serwa i odbiornik przy pakiecie 5 celli? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emhyrion Opublikowano 31 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 Chwila... A regulator ile puszcza do odbiornika? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esceta Opublikowano 31 Stycznia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 Nie kombinuj. Nawet w modelach akrobacyjnych tej wielkości nikt nie robi listew zasilających i innych. Zastosuj 4 cele o dużej pojemności , wskaźnik diodowy napięcia i w górę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goju Opublikowano 31 Stycznia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2014 Regulator puszcza chyba 5,5 V. Dam 4 cele będzie pewniej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi