Goju Opublikowano 31 Stycznia 2014 Opublikowano 31 Stycznia 2014 Witam. Mam pytanie odnośnie mojego modelu, jest to trenerek około 190cm rozpiętość, i mam w nim zamontowane 5 serw standard. Czy mogę je bezpośrednio wpiąć w odbiornik czy zrobić jakaś listwę ? odbiornik i serwa będą zasilane pakietem 4x Nimh prawdopodobnie eneloop.
Shock Opublikowano 31 Stycznia 2014 Opublikowano 31 Stycznia 2014 Jak najbardziej w odbiornik,bez żadnych obaw .
piotr jet Opublikowano 31 Stycznia 2014 Opublikowano 31 Stycznia 2014 Witam. Mam pytanie odnośnie mojego modelu, jest to trenerek około 190cm rozpiętość, i mam w nim zamontowane 5 serw standard. Czy mogę je bezpośrednio wpiąć w odbiornik czy zrobić jakaś listwę ? odbiornik i serwa będą zasilane pakietem 4x Nimh prawdopodobnie eneloop. Witaj Na podstawie mojego doświadczenia, odpowiem tak: Spokojnie możesz podłączyć choć lepiej by było gdybyś zastosował pakiet 5-celowy(ale to moja sugestia) Jeśli pojemność pakietu jest dość duża(pojemność w mAh) wystarczą! Ważne aby stery nie pracowały za ciężko,i nie miały za dużych luzów. I zamontuj jakiś wskaźnik napięcia.
Goju Opublikowano 31 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 31 Stycznia 2014 Myslalem na pakietem 5 cell, ale boje sie ze mi sie spala moje chinskie serwa bo maja niby zakres pracy do 6 V a jak wiadomo pakiet po naladowaniu ma troche wiecej, tak samo odbiornik :\ eneloopy beda mialy 1900mAh. Jak myslicie przezyja serwa i odbiornik przy pakiecie 5 celli?
Emhyrion Opublikowano 31 Stycznia 2014 Opublikowano 31 Stycznia 2014 Chwila... A regulator ile puszcza do odbiornika?
esceta Opublikowano 31 Stycznia 2014 Opublikowano 31 Stycznia 2014 Nie kombinuj. Nawet w modelach akrobacyjnych tej wielkości nikt nie robi listew zasilających i innych. Zastosuj 4 cele o dużej pojemności , wskaźnik diodowy napięcia i w górę.
Goju Opublikowano 31 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 31 Stycznia 2014 Regulator puszcza chyba 5,5 V. Dam 4 cele będzie pewniej...
Rekomendowane odpowiedzi